Resim

Okulumuz bünyesinde haftada 1 saat olan resim kursumuz resim atölyesinde yapılmaktadır. Resim kursumuzun amacı; öğrencilerin yeteneklerinin farkına varıp, kendinden emin çok daha güçlü çizgilere sahip ve görme kabiliyetini daha da iyi kullanarak, yaratıcı ve üretken bireyler olmaları için bu yönde desteklenmektedir. Karakalem, suluboya, akrilik, Üç boyutlu çalışmalar, seramik kili ve tuval çalışmaları gibi bir çok teknik gösterilerek alanlarında başarılı olmaları sağlanmaktadır. Bu doğrultuda, sanatsal anlatım biçimlerini kavramada kendini ifade edebilme becerisini de kazanmış olacaklardır.

Kurs Başvuru Formu

ERAL OKULLARI (Çukurova Kampüs)
Adres: Huzurevleri Mah. 77123 Sk. No:3 01360 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL MİNİ ANAOKULU