Güzelyalı İlköğretim Kampüs

Birey odaklı eğitim

Özel Eral Güzelyalı İlkokul-Ortaokulu şehrin merkezi lokasyonunda yer alan iki ana binadan oluşan butik bir kurumdur.

İdari bina kısmında ön büro, halkla ilişkiler birimi, muhasebe, bilgi işlem birimi, idari kadro çalışmalarını yürütürken 5 kattan oluşan okul binasında derslikler, laboratuvarlar, atölyeler yer almaktadır. Resim Atölyesi, Müzik dersliği, Jimnastik Salonu, Kütüphane, Fen Laboratuvarı, Bilgisayar Laboratuvarının yanı sıra Okul Binasında çok amaçlı kullanıma açık Mini ve Büyük Amfiler de bulunmaktadır. İdari bina alt katında ayrıca Etüt salonu ve Fen Laboratuvarı da bulunmaktadır.
İlkokul ve Ortaokul derslikleri ayrı katlarda yer almaktadır. Ortaokul katlarında Müdür Yardımcısı ve Rehberlik birimi odaları da bulunmaktadır. Ayrıca tam teşekküllü revirimizde Okul Hemşiremiz, sağlık hizmetlerini yürütmektedir. İbadethane olarak da ayrı bir oda yer almaktadır.

Okul bahçesinde öğrencilerin teneffüslerde keyifli vakit geçirdikleri zemin görselleri ile zenginleştirilmiş oyun alanları bulunmaktadır. Okul bahçesi yaralanmaları önlemek adına yumuşak bir zemine sahiptir. Basketbol sahası, Mini Futbol sahası, Voleybol Sahası ve arka bahçede ilkokul öğrencilerinin kullanımına yönelik Oyun Parkı-Kulübeler bulunmaktadır. Okul kantinimiz de okul bahçesinde kendine özel oturum alanlarıyla hizmet vermektedir. Yemek hizmeti ise 2 ayrı yemekhanede yürütülmektedir.