Robotik Kodlama

Eral Robotik Kodlama kursları; kurumumuzda eğitim gören Anaokulu (5 yaş), İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerinde okuyan öğrenci gruplarını kapsamaktadır. Robotik Kodlama kurslarımız ile öğrencilerimizin bireysel ve etkin grup eşliğinde daha fazla teknoloji tanımalarını amaçlamaktayız. Ayrıca kurs eğitimlerimize kurumumuzda eğitim gören öğrencilerimizin haricinde diğer okullarda eğitim gören öğrenciler de katılabilmektedir. Kurslarımızda başarı sağlayan öğrencilerimize kurs dönemi bitiminde Eral Okulları onaylı “Robotik Kodlama Sertifikası” verilmektedir. Sertifika almaya hak kazanmış öğrencilerin en önemli avantajlarından birisi de sertifikalarını uluslararası protokollerde kullanabilecek olmasıdır.

Robotik Kodlama kurs eğitimlerimiz; alanında uzman Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenlerimiz tarafından ünite halinde planlanarak dönemsel periyotlarla öğrenci kabul etmektedir. Kurslarımız; ünite değerine göre belirlenen cüzi miktardaki ücret karşılığında açılmaktadır. Veli ve öğrenci görüşmeleri sonrasında başvurusu onaylanan öğrencilerimizin geleceğe uzanan teknoloji ve inovasyon serüveni başlamaktadır.

Öğrencilerimiz, kurs derslerimizde yakın yaş aralıklarına göre gruplandırılmaktadır. Bu sayede zihinsel ve becerisel gelişim dönemlerine uygun eğitim planlamalarımız neticesinde kendilerini gerçekleştirmelerini sağlayıp küresel vatandaş olmalarının stratejisini oluşturmaktayız.

Robotik Kodlama kurslarımızda öğretim yöntem ve tekniklerinden; Flipped Learning(Ters-Yüz Öğrenme), Yaparak/Yaşayarak Öğrenme, Bilişsel Çıraklık, Beyin Fırtınası, Proje Tabanlı Öğrenme ve Gösterip Yaptırma gibi farklı ünitelerde uygulayabileceğimiz eğitim tasarımlarını da sıklıkla uygulamaktayız.

Geçmiş dönemlerde açtığımız bazı kurs ünitelerimiz aşağıdaki maddelerde belirtilmiştir.

• 3D Design and 3D Printer
  • Machine Learning