Mezunlar Kulübü

Eral Okulları Mezunlar Kulübünün kuruluş amacı; sizlere lise hayatı sonrasında da sosyal bir platform yaratıp, profesyonel deneyimlerin paylaşılacağı ve mezunlar arasındaki ilişkilerin geliştirileceği dinamik bir topluluk kazandırmaktır.

Eral Okulları kültür ve geleneklerini koruyup geliştirecek olan kulübümüz; mezunlarımızla birlikte, öğrencilerimize ve yeni mezunlarımıza yön gösterecek bir kılavuz görevini üstlenmeyi hedeflemektedir.

Farklı yılların fikir, değer, tecrübe ve eylemlerinin buluşacağı bu platformun; mezunlarımız, mezunlarımızın okudukları üniversiteler, çalıştıkları kurumlar ve öğrencilerimiz arasında bir deneyim ve gelişim köprüsü kuracağı inancındayız.

Eral Okulları mezunları her sene mezunlar günü etkinliğinde bir araya gelirler. Mezunlarımızın öğretmenleriyle ve birbirleriyle hasret gidererek yaptığı hoş sohbetler bir sonraki buluşmanın ipini sabırsızlıkla çeken mezunlarla son buluyor.

Mezunlar gününde öğrencilerimiz arasında sıkı dostluk bağları kurulmakta ve okulumuza yönelik bir aidiyet duygusu artmaktadır. İşte bu duyguları ve bağları tekrar yaşamak, dostlarla buluşmak, mezunlarımızı takip ederek birbirimize nasıl yardımcı olabileceğimizi anlamak için yılda bir kez bu etkinliğimizi düzenliyoruz.

Eylül ayında Kampüs bahçesinde birçok etkinlikle gerçekleştirilen ve elimizden geldiğince gösterilerle renklendirdiğimiz mezunlar gününe katılan herkes memnun ayrılmaktadır.

Her yıl Mezunlar Günü etkinliğimizde görüşmek dileğiyle...