Müzik

Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını ve müzikal becerilerini esas alarak, içlerindeki müzikal potansiyeli açığa çıkarıp, yeteneklerini şekillendirdiğimiz keman kursumuzda derslerimiz haftada 1 saat (50 dk) olmak üzere en fazla 4 kişilik gruplar halinde yapılmaktadır. Ders gün ve saatlerimizi öğretmen ve öğrencilerimizin programına göre belirlemekteyiz.

Neden Müzik?

Müzik çocukların kendilerini ifade etme yeteneklerini geliştirir. Estetik, yaratıcı ve yapıcı düşünme kapasitelerini arttırır; akademik performansı olumlu etkiler. Merkezi sinir sistemi, konuşma, düşünme, öğrenme, beden kontrolü gibi merkezleri uyarmaktadır. Ayrıca çocukların bilişsel gelişimini, ses ve dil gelişimini destekler.

Keman çalmak; Beyinde tetiklediği alanlar sayesinde bilginin akılda tutulma süresini arttırır ve uzun vadede unutkanlığın azalmasına oldukça büyük bir fayda sağlar. Çoklu düşünme zekasını fark edilir derecede geliştirir. El-kol kaslarımızı kuvvetlendirir ve gelişimine büyük oranda destek sağlar.

Kimler katılabilir?

Çalışmalarımız 4. 5. 6. ve 7. sınıfları kapsamaktadır.

Notlar

• Keman öğrencilerimiz, kendi kemanlarını yanlarında bulundurmalıdır.
  • Öğrencimiz kayıt yaptırmadan çalışmalara katılamayacaktır.
  • Çalışmalarımız belirli sayıda öğrencimizin katılması ile oluşturulan gruplara göre yapılabilmektedir.
  • Çalışmalarımızda servis imkanı bulunmamaktadır.
  • Müzik atölyemiz okulumuz ders saatlerinin dışındaki saatlerde yapılacak olup ek ücretlendirmeye tabi olacağı için katılım zorunlu değildir.
Kurs Başvuru Formu

ERAL OKULLARI (Çukurova Kampüs)
Adres: Huzurevleri Mah. 77123 Sk. No:3 01360 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL MİNİ ANAOKULU