Çukurova Kampüs

Anaokulundan liseye, adım adım geleceğe

Eral Okulları Çukurova kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesini bünyesinde barındıran bir eğitim kompleksidir.

Eral Okulları Çukurova kampüsümüz, Huzurevleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Adana’da eşsiz mimarisiyle göze çarpan binamız, aynı zamanda E90 otoyolu Türkmenbaşı giriş ve çıkış kavşağındadır.

Toplam üç giriş çıkışa sahip binamızın anaokulu bölümü, oyun alanları ve derslikleriyle diğer birimlerden ayrı bir yapıdadır. İlkokul, ortaokul ve lise bölümlerimiz de kendi aralarında ayrı bölümlerden oluşmaktadır.

Toplam yedi kattan oluşan okul binamızın zemin katındaki yönetim girişinde sizleri Eralın gülümseyen yüzleri karşılar. Kayıt birimimiz ve muhasebe servisine ulaşabileceğiniz girişimizde önbüromuz, velilerimizi en iyi şekilde karşılar ve ağırlar.
Binamızın -2.katında doğal ve yapay havalandırma sistemine sahip yemekhanemiz, jimnastik salonumuz, kapalı spor salonumuz, soyunma salonları ve ibadethanemiz bulunmaktadır.

-1.katımız, spor salonumuzu da izleyebildiğiniz Eral Kafe ile başlar. Fen ve bilgisayar laboratuvarlarımız, akıl zeka oyunları; resim, müzik ve ahşap atölyelerimiz bu katta bulunur. Kampüsümüzün 350 kişilik modern konferans salonu ve pek çok organizasyona ev sahipliği yapan donanımlı sahnesinin girişi de burada yer alır. Ayrıca okulumuzun özenle tasarlanmış okul kıyafetlerini de satın alabileceğiniz Eral store sizi bu katta karşılayacaktır.

Kuzey güney doğrultusunda uzanan binamızın tüm derslikleri aydınlık ve ferahtır. Geniş koridorlar ve her birim için düzenlenmiş çift giriş çıkış düzeniyle öğrenci temasını azaltır.

Sosyal alanlarla desteklenen binamızın olmazsa olmazı kütüphanemiz, lise ve ortaokulun kesiştiği noktada tüm kademelere hitap edecek şekilde donatılmış, iki katlı, keyifli bir okuma ve etkinlik alanıdır.

Kolayca ulaşabileceğiniz okulumuzla iletişimde de sorun yaşamayacak, 4443725’ten her iki kampüsümüze de kolaylıkla ulaşabileceksiniz.
Eral Okulları
Çukurova Kampüs