Hakkımızda

Eral Okulları, genç, dinamik, eğitimdeki yeniliklere açık ve değişimlere çabuk uyabilen bir eğitim kadrosuna sahiptir. Eral Okulları Yönetim Kurulu’nu eğitim sektörüne çok olumlu katkılarda bulunmuş deneyimli öğretmenler oluşturmaktadır. Bu kadroya, diğer branşlarda uzman tecrübeli öğretmenler de destek vermektedir.
Vizyonumuz
İletişim, bilgi ve teknolojinin her geçen gün değer kazandığı dünyamızda, ülkemizde de hak ettiği yeri alacaktır. Bilgi üretebilen modern nesiller yetiştirmek amacıyla çevresiyle işbirliği yaparak ülkenin geleceğine değer katan, yeniliğe açık, sosyal duyarlılığı olan ve ilkelerini koruyan bir eğitim kurumu anlayışıyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz.
Misyonumuz
Sosyal sorumluluk bilincine sahip, yaşadığı çevrede saygı gören, çevresine karşı duyarlı, yenilikçi ve teknolojiyi kullanabilen, Atatürk ilkelerine sahip çıkan, ihtiyaçlara uygun çözümler üretebilen, takım çalışması yapabilecek, önce iyi insan olabilecek ve sorumluluk almaya hazır bireyler yetiştirmeyi görev edindik.

Tarihçemiz

2005 yılında Metod Dershanesi olarak faaliyete başlayan eğitimcilik hayatımız dershanenin yanında, 2013 yılında Vip Etüt Merkezi olarak devam etmiştir. 2015 yılında dershanelerin yasa ile okula dönüşümü kapsamında “ERAL TEMEL LİSESİ” adıyla eğitim sektörünün Özel Okul alanına ilk adımını atmış bulunmaktayız.
Eral Temel Lisesi olarak 3. yılımıza geçerken 2017 yılında ilköğretim binamız açılmış, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar eğitim-öğretim dönemine başlamıştır.
2019 yılına başlarken Eral Temel Lisesi 4. yılında yasa gereği dönüşümünü tamamlayıp 2 ayrı ruhsat ile Fen ve Anadolu Lisesine dönüşmüştür. Yine aynı yıl 3-6 yaş grubu için Eral Mini Anaokulumuz faaliyete geçmiştir.
2020 yılında ana sınıfından 12. sınıfa kadar eğitim veren 5 ayrı okul türünü ve ruhsatını içinde barındıran Çukurova Kampüsü eğitim-öğretim faaliyetine başlamıştır.