Gurur Tablomuz – Başarılar

2015 - 2016 yılları arasında etüt ortamıyla başlayan serüvenimiz, gün geçtikçe katlanıp çoğalarak ve zamanı geldiğinde kartopu misali büyüyerek, kendi gelişimini tamamlamış, önce temel liseye, daha sonra temel liseden Fen ve Anadolu lisesine dönüşerek büyük bir okul haline gelmiştir.

Eral okulları, geçirdiği süreçler içerisinde her yıl onlarca öğrenciyi mezun etmiş, mezun ettiği öğrencilerin büyük çoğunluğuna da hedefledikleri üniversiteleri ve bölümleri kazandırarak Çukurova bölgesinde en çok konuşulan okullar arasına girmeyi başarmıştır.

Geçmişten günümüze Eral Okullarının oluşumunda, büyüyüp gelişmesinde, öğretmenlerimizin akademik yeterlilikleri, rehber öğretmenlerimizin, sınıf koçlarımızın ve mentörlerimizin öğrencilerimizi yakından takip etmeleri, öğrencilerimizin mevcut eksiklerini nasıl tamamlayacakları konusunda doğru bir yönlendirme olması, okul idaresinin ve öğretmenlerin iş birliği içerisinde uyumla hareket etmiş olmaları büyük bir öneme sahiptir.

Eral okullarının bugün geldiği nokta, aşağıdaki gurur tablomuzdan da anlaşılmaktadır.

Tüm Başarıları gör