Eğitsel Oyunlar Kulübü

Eğitsel oyunlar kulübü ile öğrencilere bireysel yetenekleri ortaya çıkarıp aynı zamanda bireysel yetenekleri geliştirmeyi amaçlıyoruz. Oyunlar  yarışma hırsı kazandırırken kurallara uymayı, sevinci ve üzüntüyü de paylaşmayı öğretiyor.

Eğitsel oyunlar öğrencilerin zekâ ve dil gelişimine, temel motorik özelliklerinin gelişimine, sosyal gelişimi ve kişilik gelişimi üzerine katkı sağlıyor.  Eğitsel oyun, bu alanlardan birinin veya birkaçının gelişimine fayda sağlamak amacıyla önceden planlayarak uygulanması gerekmektedir.

Eğitsel oyun, eğlenerek öğrenmek için en uygun araçlardan birisidir. Eğitsel oyunlar sayesinde birey, kendisine anlatılanları daha çabuk kavrar ve uzun süre unutmaz. Eğlenerek öğrendiği için bilgileri daha net kavrayıp eğitim sürecini daha sağlıklı bir şekilde tamamlar.

Diğer Kulüplerimiz