Eral İlkokul ve Ortaokul açılıyor

2012 yılında temelleri atılan Eral, "En güzel başlangıçlar için" sloganıyla yeni bir başlangıcın daha kapılarını araladı. Eral İlkokul ve Ortaokul'larının 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Dönemi'nde faaliyete geçeceğini duyuran okul yetkilileri, "Güzelyalı Mahallesi'nde eğitim verecek olan yeni kampüsümüzde, eğitime yeni bir soluk getireceğiz. Özgüveni yüksek, kendi ayakları üzerinde durabilen, başarılı nesiller yetiştirme arzusuyla çıktığımız bu yolda, kalite çıtasını daima daha yukarılara çıkartacağız" diye konuştu.
eral-ilkokul-ve-ortaokul-aciliyor-2

Modern mimari

Alışılagelmiş mimari konseptlerin dışında, sıra dışı modern mimarisiyle dikkat çeken Eral İlkokul ve Ortaokul Kampüsü, fiziki yapısı ve sosyal aktivite alanlarıyla öğrencilerine konforlu bir eğitim imkanı sunacak. Güzelyalı Mahallesi'nde olan merkezi konumu ise öğrencilerin okula geliş gidişlerini oldukça kolay hale getirecek. Öğrencilerin ders dinledikleri ve çalıştıkları mekanın, başarı ve verimlilik açısından son derece önemli bir faktör olduğunu belirten okul yetkilileri, "Ders çalışma ortamı, genişliğinden mekanın kurgusuna, ortamın havalandırmasından, gürültüden uzak olmasına kadar fiziki tüm şartlar, ders verimliliğine doğrudan etki eden detaylar arasında yer alıyor. İşte bu nedenle Eral ilkokul ve ortaokul kampüsünün tüm fiziki koşulları özenle hazırlandı. Okulumuzda, 6 gün eğitim, öğrenci koçluk sistemi, özel kamp programları, ekstra hafta sonu kursları, işaret dili eğitimi, hızlı okuma eğitimi, robotik uygulamalar, sosyal kulüpler, İngilizce mutfak atölyesi, teknolojik laboratuvar gibi pek çok ayrıcalık bulunuyor" diye konuştu.

Bu yazı 10 Mayıs 2017 tarihinde kategorisinde yayınlandı.