1. Sınıflara Birinci Sınıf Kampüs

Anasınıfından 1. sınıfa geçen öğrencilere göre tasarlanmış ERAL MİNİ'de eğitim, 1 yıl daha aynı konforla devam ediyor.

Değerli Velimiz,

Çocuğunuz için hayal ettiğiniz “Büyük gelecek hayallerinin, adımları” Eral Mini’de başlayacak.

Akademik hayatının ilk temellerinin atıldığı bu heyecan dolu yılda bizler, onların attıkları minik adımların burada verdiğimiz bilgi, kültür ve deneyimle koşar adımlar olmasını sağlayacağız.

Okulumuz sınırları içinde yer alan 1000 m2’lik bahçemizde, çocuklarımıza gönüllerince eğlenebilecekleri bir oyun alanı sunuyoruz. Oluşturduğumuz Mini Ekolojik Tarım Alanı ile çocuklarımızın doğayı keşfetmesini ve doğayla etkileşime geçmesini hedefliyor, temel ekolojik kavramları uygulamalı olarak öğrenmelerine olanak sağlıyoruz.

Çocuklarımız için hazırladığımız Müzik Atölyesi ve Minik Picasso’lar Atölyesi Etkinlikleri ile onların yaratıcı yönlerini ortaya çıkarıyor ve geleceğin sanatçılarının ilk heyecanlarına ortak oluyoruz. Çılgın Mucitler isimli laboratuvarımızda yaparak ve yaşayarak öğrenme modeli ile gündelik hayata dair fen bilgisi deneylerini gerçekleştiriyor olacağız.

Oyun ve Fiziki Etkinlikler dersini gerçekleştirecekleri jimnastik ağırlıklı spor yaptıkları spor salonumuz yine öğrencilerimiz için hazır hale getirildi.

Satranç ve Zeka Oyunları Atölyesi ile çocuklarımızı bir sonraki hamleyi düşünmeye teşvik ederek, onlara eğlenirken de öğrenebileceklerini göstereceğiz.

Geleceğin evrensel çocuklarını yetiştirmek ve onların dünya insanı olmalarını sağlamak için Türk ve yabancı öğretmenler ile koordineli yürütülen dil atölyesinde öğrencilerimizi yabancı dil konusunda donanımlı hale getireceğiz.

Okulumuzun sınırları içinde yer alan tüm ürün ve materyalleri, kimyasal katkı içermeyecek şekilde kontrol ederek dikkatle seçiyor ve Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı, tescilli ürünleri kullanarak, çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir eğitim almalarına özen gösteriyoruz.

“Önce iyi insan” kavramından yola çıkarak; geleceğin iyi doktorlarını, iyi mühendislerini, iyi avukatlarını yetiştirmek için genç, dinamik ve idealist kadromuzla sizleri bekliyoruz…

Aşağıdaki formu doldurarak, kayıtlarımız dolmadan sıranızı ayırtın!

Bu yazı 21 Kasım 2019 tarihinde kategorisinde yayınlandı.