How Success Come In Education For Students

Student success should be a teacher's number one priority. For some students, success will be getting a good grade. For others, it might mean increased involvement in class. You can help all of your students attain their full potential, regardless of the way they measure success. Following are different strategies that you can employ to help students succeed.

Set High Expectations

Cultivate an academic environment in your classroom by setting high, but not impossible, expectations for your students. Push students and motivate them to achieve higher standards and they will eventually get there and along the way, offer lots of praise. Some may take more time than others, but all students want to be told, you’re smart and you're doing a good job. Concept is taught in the first year of the colleges around the country. Once the students tackle and master the material, tell them, good job students, I knew you could do it.

Establish a Classroom Routine

One of the key ways to help young children behave at home is to create an effective and consistent schedule for them to follow. Without this type of structure, young children often end up misbehaving. Secondary school students are no different. While classroom procedures often take a bit of time and effort to implement at the beginning of the school year, once established, they create a structure that will allow you to focus on teaching rather than handling disruptive issues.

Classroom management should also become a part of the daily routine. If rules have been made clear from day one, rules and consequences are posted throughout the classroom, and you consistently tackle any and all problems as they arise, students will fall in line and your classroom will run like a well-oiled machine.

Öğrenciler İçin Eğitimde Başarı Nasıl Gelir?

Öğrenci başarısı öğretmenin bir numaralı önceliği olmalıdır. Bazı öğrenciler için başarı iyi bir not almak olacaktır. Diğerleri için bu, sınıfa katılımın artması anlamına gelebilir. Başarıyı nasıl ölçtüklerine bakılmaksızın tüm öğrencilerinizin tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olabilirsiniz. Öğrencilerin başarılı olmasına yardımcı olmak için kullanabileceğiniz farklı stratejiler aşağıdadır.

Yüksek Beklentiler Belirleyin

Öğrencileriniz için yüksek ama imkânsız olmayan beklentiler belirleyerek sınıfınızda akademik bir ortam geliştirin. Öğrencileri zorlayın ve onları daha yüksek standartlara ulaşmaları için motive edin. Öğrencileriniz sonunda oraya varacaklar ve yol boyunca çok fazla övgü sunacaklardır. Bazıları diğerlerinden daha fazla zaman alabilir, ancak tüm öğrencilere akıllı oldukları ve iyi bir iş çıkarttıkları söylenmeli. Bu konsept, ülke çapındaki kolejlerin ilk yıllarında öğretilir. Öğrenciler konuyu ele alıp ustalaştıktan sonra, onlara iyi iş çıkarttınız, yapabileceğinizi biliyordum gibi cümleler söyleyin.

Bir Sınıf Rutini Oluşturun

Küçük çocukların evde davranmalarına yardımcı olmanın en önemli yollarından biri, takip etmeleri için etkili ve tutarlı bir program oluşturmaktır. Bu tür bir yapı olmadan, küçük çocuklar genellikle yaramazlık yaparlar. Ortaokul öğrencileri farklı değildir. Sınıf prosedürlerinin okul yılının başında uygulanması genellikle biraz zaman ve çaba gerektirse de bir kez kurulduktan sonra, yıkıcı sorunları ele almak yerine öğretime odaklanmanızı sağlayacak bir yapı oluştururlar.

Sınıf yönetimi de günlük rutinin bir parçası haline gelmelidir. Kurallar ilk günden itibaren netleştirildiyse, kurallar ve sonuçlar sınıf boyunca yayınlanır ve ortaya çıkan tüm sorunları sürekli olarak çözerseniz, öğrenciler sıraya girer ve sınıfınız iyi yağlanmış bir makine gibi çalışır.

Bu yazı 14 Kasım 2022 tarihinde kategorisinde yayınlandı.