“Yine hem çok çalıştık, hem çok eğlendik”

Merhaba Sevgili Okuyucularımız,

Büyük bir sevinç ve heyecanla dergimizin üçüncü sayısını sunuyoruz. Bu sayıyı da öncekiler gibi dolgun bir içerikle hazırlamaya çalıştık.

Okulda yapılan faaliyetlerin yanı sıra magazinsel haberlere,ropörtajlara,sporcularımızın üstün başarılarına ve bizi biz yapan yapan birçok şeye yer verdik.
Bu sayımızda yeni açılacak olan ilköğretim binamızı yüzeysel de olsa tanıtmaya çalıştık. Amacımız;kendi çocuklarımızda yaşadığımız eğitim sorunlarına daha etkili çözümler bulabilmek. Onları hayata hazırlarken eğitimlerine temelden dokunuşlar yapmak. Sizlerin de desteğiyle her gün biraz daha büyüdüğümüzü hissediyoruz.

Yazılılardı, sözlülerdi, ödevlerdi derken bir yıl daha bitti. Mayıs ayı demek; tatilin ayak sesleri demek. Kazaklarımızı gardırobumuzun en arka kısmına yerleştirdiğimiz ve yazlık kıyafetlerimizi çıkardığımız o güzel günleri yaşıyoruz. Eriğin, çileğin, kirazın mevsimini… Bisikletin, kaykayın, pikniğin mevsimini… Coşkunun, heyecanın, sevincin mevsimini…

İşte bu dergimiz de mayıs ayına yakışır rengarenk bir içerikle karşınızda. Bu dergide hem öğrencilerimizin hem Eral öğretmenlerinin emeği var. Tüm yıl ne yaşadıysak size anlatmaya çalıştık. Yaşadıklarımızın vücut bulduğu bu dergi ile kendimizi tekrar anlatmaya çalıştık.

Okulumuzun sesi olan bu güzel dergide emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, keyifli okumalar diliyorum.Önümüzdeki sayılarda, yine Eral’dan keyifli haberlerle görüşmek dileğiyle.

Esen kalın.

Bu yazı 10 Mayıs 2017 tarihinde kategorisinde yayınlandı.