Yeni Bir Güne Merhaba!

Yeni bir sabaha, yeni umutlara, yeni bahara yine merhaba! Her gün doğmasına rağmen asla eskimeyen güneş, hayallerimizin ışığı olsun.

Hayat, uzun bir yolculuktur. En yakınımızdaki insanlarla başladığımız bu yolculuk, zamanla bizi yeni insanlarla buluşturur. Sevgili öğrencilerimiz, sizi eğitim yolculuğunuzda tanıdık. Bizi birleştiren bu ortak paydada yanıldığınız zamanlar oldu. Bazen belirlediğiniz hedefe koşarak ulaşmaya çalıştınız. Tökezlediniz bazı zamanlar. Biz ERAL ailesi olarak hep sizin elinizden tutup sizi belirlediğiniz hedefe götürmek için uğraştık. Amacımız, hayat yolculuğunda sizin için bir şey yapabilmek, sizi kazanabilmek.

Yolumuza devam ediyoruz. Sonuç ne olursa olsun bizim için çok değerlisiniz. Biz, kendinize en çok yakışan ve hayatınızın kalan bölümünü şekillendirecek olan etiketleri alacağınıza inanıyoruz. Size düşen görev ise bu yolda biraz daha kararlı, biraz daha azimli ve sabırlı yürüyebilmek… Kısacası şimdi, adımlarımızı sıklaştırma, yanımızdakilere fark atma zamanı. Unutmayalım ki bu yol bizi en güzel yerlere götürecek.

“Ben, tepeden tırnağa büyülenmiş bir insanım kardeş. Bütün büyülerden bir şey, tek bir şey öğrendim ki büyü insandadır. Büyü; insanın kulağında, burnunda, yüreğindedir. Dünyanın en güzel büyücüsü o sevgiyle dopdolu olan insanın gözünde, burnunda, yüreğinin kökündedir.”
Karıncanın su içtiği – Yaşar Kemal. Syf. 202

Her şey sizin elinizde.
ERAL ailesi olarak yanınızdayız.

Bu yazı 15 Eylül 2015 tarihinde kategorisinde yayınlandı.