Eral’da Playstation Turnuvası heyecanı

Eral Okulları olarak eğitim-öğretimin yanında eğlenmeye ve yeni şeyler deneyimlemeye her zaman vakit ve imkan yaratıyoruz. Bu çerçevede her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Playstation Turnuvası’nı bu yıl da düzenledik ve yine çok eğlendik.

Playstation Turnuvası’na katılan takımlar arasında kura çekimleri sonunda eşleşmeler Elam Belediyespor – The Molls, Şekerler – Tekpasspor, Edi ile Büdü – Şakirpaşa Belediyespor, Dedeler – BiSG, Şevkat Yerimdar – Lidya Belediyespor, Alkoliko Madrid – Sezen’s Team, Yıldızlar – Babil Belediyespor, Toros Kaplanları – Meybuz gücü şeklinde gerçekleşti.

Son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmalar seyircilere de keyifli anlar yaşattı. Elemeler sonunda yarı finalistler Tekpasspor – Dedeler, Sezen’s Team – Babil Belediyespor takımları oldu.

Büyük çekişmelere ve seyircilerin yoğun ilgisine mazhar olan karşılaşmalar sonunda Sezen’s Team ve Dedeler finalist oldu. Büyük finale ilgi bu defa her zamankinden büyüktü. Sonu merakla beklenen ve heyecanın hiç düşmediği final karşılaşması sonunda Sezen’s Team takımı 3. şampiyonluğunu ilan etti.

Biyoloji Öğretmeni

Kayhan AKŞAM

Bu yazı 15 Aralık 2017 tarihinde kategorisinde yayınlandı.