Optimum AVM’de Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ERAL&ESA (Eral Okulları Eğlence-Sanat-Akademi) etkinlikleri kapsamında Optimum AVM’de öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadık. Programımız tören alanında saygı duruşu ve ardından müzik öğretmenlerimizin öğrencilerimizle birlikte canlı olarak çaldığı İstiklal Marşı ile başladı. Müzik kulübü öğrencilerimiz sosyal bir farkındalık yaratarak İstiklal Marşı okunurken işaret dili ile eşlik ettiler. Programımız restoran bölümünde ve tören alanında, müzik öğretmenlerimizin sözlerini yazdığı ve çevredeki izleyicilerin de eşlik ettiği 29 Ekim Rap şarkısı, Sonsuza Marşı, Ritim gösterisi, ve Onuncu Yıl Marşı ile coşkuyla kutlandı. Ardından beden eğitimi zümremizin öğrencilerimizle birlikte hazırlamış olduğu step dans gösterisi, lirik dans gösterisi, jimnastik gösterisi sunumları, İngilizce zümremizin GYM ENGLİSH etkinliği ve görsel sanatlar zümremizin restoran katında çocuklarımızla birlikte yaptığı boyama etkinlikleriyle devam etti. İzleyenlerin de keyifle eşlik ettiği coşkulu ve unutulmaz bir bayram yaşandı.

Bu yazı 29 Ekim 2021 tarihinde kategorisinde yayınlandı.