Gülen Gözler Mutluluk Kaynağımız Oldu

İstikbalimiz olan Ülkemiz çocuklarının yüzünü kısa süreliğine de olsa güldürebilmek bizleri son derecek mutlu etti.

ERAL olarak bizlere ihtiyacı olan köylülerimizi unutmadık. Yumurtalık’ta belirlediğimiz dokuz köy ilkokuluna giderek, giyecek, kırtasiye ve oyunca gibi temel çocuk ihtiyaçlarını kapsayan yardımlar gerçekleştirerek, minik yüzlerde bir nebze de olsa mutluluk olabilmeyi amaçladık. Savaş bulutlarının üzerimizde dolaştığı ve en fazla çocukların zarar gördüğü günlerde yardıma ihtiyacı olan temiz, masum Türkiye vatandaşlarının çocuklarının yüzünü kısa süreliğine de olsa güldürebilmek bizleri son derecek mutlu etti.

Okul içinde yöneticilerimizin yardımıyla yapılan bu kampanyada asıl amacımız saf ve temiz duygulara sahip çocuklara okulun bilim yuvası olduğu kadar aile şefkatinde oyuncak da dağıtabilen bir yer olduğunu göstermek ve çocukların okulu daha fazla sevmelerini sağlamaktı.

“İstikbalimiz bu çocuklar” felsefesi ile hareket edip onları hayata bağlamak adına vereceğimiz her şeyin, teröre ve cehalete vurulacak bir darbe olduğu düşüncesindeyiz. Bu kampanya hiçbir reklam amacı ve siyasi propaganda içermeyip, tamamıyla insani duygularla hazırlanmıştır. Öğrencilerimizde oluşacak yardım bilinciyle pekişecek kampanya sonunda “Gülen gözler” görmek en büyük hedefimizdi.

gulen-gozler-mutluluk-kaynagimiz-oldu2

Bu yazı 25 Mart 2016 tarihinde kategorisinde yayınlandı.

ERAL OKULLARI (Çukurova Kampüs)
Adres: Huzurevleri Mah. 77123 Sk. No:3 01360 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL MİNİ ANAOKULU
Adres: Güzelyalı Mah. 81128 Sk. No:4 01170 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL İLKOKUL & ORTAOKUL
Adres: Güzelyalı Mah. 81107 Sk. No:3/1 01170 Çukurova Adana, Türkiye 

ERAL ANADOLU – FEN LİSESİ
Adres: Güzelyalı Mah 81108 Sk. No:16 01170 Çukurova Adana, Türkiye

444 3725
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram