GEV Bahar Şenliği Dostlukları Pekiştirdi

Güney Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği Atlı Spor Kulübü’nde muhteşem bir coşkuyla kutlandı.

Önceki senelerde olduğu gibi bu yıl da katılım oldukça yoğundu. ERAL ailesi olarak her aşamasını yürekten desteklediğimiz bu organizasyonda, sımsıcak bir atmosferde, yoğun ilgi ve katılımcıların olduğu dopdolu bir şenlik geçirdik. Şenlik günü geldiğinde vakfın yönetim kurulu üyeleri, personelleri, kadınlar kolunun gönüllü melekleri ve çalışkan öğrenciler sabahın erken saatlerinde büyük bir heves ve heyecanla tesiste yerlerini almıştı. Stantlar kurulmuştu. Belediyenin desteğiyle sandalyeler, çadırlar dizilmişti, kadın kollarının meleklerinin aylarca süren çalışmalarının sonucu olan havlu, masa örtüleri, sabunlar, çarşaflar ve önlükleri stantlara özenle yerleştirirken aynı zamanda birbirinden lezzetli yiyecekler stantları doldurdu. Çaylar demlendi, Türk kahveleri pişirildi. Şenlik havası hemen hissedilmeye başlandı. Gerçekten atmosfer görülmeye değerdi… Çocuklar, gençler  eğlensin diye halat çekme, yumurta taşıma, voleybol basketbol yarışmaları, resim ve yüz boyama etkinlikleri düzenlenirken büyükler için de tavla turnuvaları ve canlı müzik dinletileri gerçekleştirildi. ERAL; GEV Şenliğini  dopdolu, sımsıcak, yoğun ilgi ve renkli görüntülerle tamamladı.

GEV yetkilileri şenlikteki amacın, dostluğu, birliği, dayanışma ve beraberliği pekiştirmek olduğunu vurguladılar. Vakıf üyeleri ve gönüllüler aileleri ile birlikte, amacı dostluk ve dayanışma ruhunu pekiştirmek olan “GEV Geleneksel Bahar Şenliği’ne vakıftan temin edilen bilet karşılığında tüm eğitim gönüllülerini davet edebildi. Bu yıl ERAL öğretmenleri, öğrencileri ve ailelerinin de son derece keyifli bir gün geçirdiği bu etkinliğin geliri ile yeni öğrencilere burs imkanı yaratılacağı belirtildi. GEV Bahar şenliğinden ve tüm GEV etkinliklerden elde edilen gelirle maddi durumu zayıf olan öğrencilere burs veriliyor.
Gev yetkilileri “Öğrencilerimizi ne kadar çok destekleyebilirsek bu bizim için o kadar mutluluk verir, topluma daha eğitimli, bilinçli ne istediğini bilen gelecekten korkmayan çalışkan bireyler kazandırmak çabasındayız. Maddi olanaklardan yoksun daha çok öğrenciye burs sağlamak adına yönetim kurulu olarak eğitim gönüllülerini burs bağışı yapmaya davet ediyoruz. Gençlerimizin kişiliklerini özgürce geliştirebilecekleri, kendi gelişmiş mantıklarına göre sosyal konumlarını belirleyecekleri, özgür eğitim ortamının oluşmasına katkıda bulunmak Güney Eğitim Vakfı’nın önde gelen amacıdır. Vakfımız Atatürk ilke ve devrimlerinin korunmasında, Anayasamızın temel maddeleri olan Demokratik, Sosyal bir hukuk devleti olunması yolunda taraftır. Ayrıca, Cumhuriyetimizin temel kazanımlarının en önemli ilkesi olan Laikliğin özgürce yaşanması ve korunmasına da taraftır ve taraf olmaya da devam edecektir” diye konuştu.

Bu yazı 14 Mayıs 2016 tarihinde kategorisinde yayınlandı.

ERAL OKULLARI (Çukurova Kampüs)
Adres: Huzurevleri Mah. 77123 Sk. No:3 01360 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL MİNİ ANAOKULU
Adres: Güzelyalı Mah. 81128 Sk. No:4 01170 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL İLKOKUL & ORTAOKUL
Adres: Güzelyalı Mah. 81107 Sk. No:3/1 01170 Çukurova Adana, Türkiye 

ERAL ANADOLU – FEN LİSESİ
Adres: Güzelyalı Mah 81108 Sk. No:16 01170 Çukurova Adana, Türkiye

444 3725
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram