Çukurova Salbaş İlkokul ve Ortaokulu kardeşim olur musun?

‘’Kardeşim olur musun?’’ diyerek başladık her şeye. Gönlü güzel Eral Ailesi ile birlikte gülen yüzlere şahitlik ettik. Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımıza daha iyi bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamak amacıyla ilerledik. Yardım kampanyası düzenleyerek kardeş okullarına kırtasiye malzemesi gönderen öğrencilerimizin, büyük bir özveri ile görev aldıklarını görmek göğüslerimizi kabarttı.

Öğrencilerimizin inanılmaz desteği ve katkılarıyla gelen paketlerimizi bir bir açtık. Öğretmen arkadaşlarımızın ve kurucularımızın katkılarıyla ve öğrencilerimizin düzenlediği kermesten elde edilen gelirle başladık alışveriş yapmaya. İhtiyaç sahibi öğrencilerin bedenleri ve ayakkabı numaraları doğrultusunda isimlerine özel hediye paketleri oluşturduk.

Artık o büyük güne hazırdık. Yola çıktığımızda hava soğuk ve yağmurluydu. Soğuk havayı gülen yüzlerimiz ve kardeşlik duygularımız ile ısıttık. Üşüyen minik ayaklara sıcaklık, masum güzel yüzlerine gülümseme olduk.

Günün sonunda öğrencilerimizin yeni kardeşleri, bizlerin ise yeni evlatları olmuştu. En kısa zamanda yeniden bir araya gelmek üzere sözleşerek kardeş okulumuza veda ettik.
O günü ‘’Bugün günlerden güzellikti.’’ diyerek özetledik.

Öğrencilerimiz bu projede büyük bir özveri göstererek kardeş okullarına yardım kampanyasında içten bir çalışma gösterdiler. Bu vesile ile kampanyaya büyük destek veren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. İmkanlarımız dahilinde kardeş okulumuza desteklerimiz sürecektir.

Hazırlayan: Birsen Birgül Sezer

Bu yazı 12 Mayıs 2017 tarihinde kategorisinde yayınlandı.

ERAL OKULLARI (Çukurova Kampüs)
Adres: Huzurevleri Mah. 77123 Sk. No:3 01360 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL MİNİ ANAOKULU
Adres: Güzelyalı Mah. 81128 Sk. No:4 01170 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL İLKOKUL & ORTAOKUL
Adres: Güzelyalı Mah. 81107 Sk. No:3/1 01170 Çukurova Adana, Türkiye 

ERAL ANADOLU – FEN LİSESİ
Adres: Güzelyalı Mah 81108 Sk. No:16 01170 Çukurova Adana, Türkiye

444 3725
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram