Eral okulları torosların zirvesinde

Adana'da faaliyet gösteren dağcılık kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği Zirve tırmanışında Eral Okulları bayrağı dalgalandı.

Adana'da faaliyet gösteren dağcılık kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği, Kayserili ve Mersinli dağcıların da destek verdiği Medetsiz Dağı Zirve Tırmanışı başarıyla tamamlandı. 38 kişinin katıldığı tırmanışta, Torosların en yüksek noktası olan Medetsiz Dağı’nda, 3524 rakıma ulaşıldı. Etkinliğe katılan kulüplerden Everest Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Fatih Kurt, spora ve sporcuya verdiği değerden ötürü zirvede Eral Okulları'nın bayrağını dalgalandırdı. Tırmanışı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'a atfettiklerini belirtti. Medetsiz Dağı’nın, kış aylarında oldukça zorlayıcı ve performans gerektiren bir tırmanış olduğunu belirten Fatih Kurt, "Yoğun sis ve tipi altında yaklaşık 13 saat süren tırmanışta toplam 19 kilometre mesafe kat ettik. Bu biz dağcılar için oldukça zorlayıcı bir tırmanıştı. Başarıyla gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Eral Okulları ile birlikte güzel aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle sporun ve sporcunun her daim yanında olan Eral Okulları'nın bayrağını da zirvede dalgalandırdık. Tüm ekibi tebrik ediyorum, zirvemiz kutlu olsun" diye konuştu.

Bu yazı 24 Mayıs 2017 tarihinde kategorisinde yayınlandı.