Eral’da Paintball Heyecanı

Geleneksel olarak düzenlediğimiz paintball etkinliğinde yine nefes nefese bir mücadele söz konusuydu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Eral’ı Paintball heyecanı sardı. Öğrenci ve öğretmenlerden oluşan Paintball takımları, zafer bayrağını kapmak için saatlerce kıran kırana mücadele etti, ter döktü. Tabi ki sonuçta kazanan her zamanki gibi yine centilmenlik oldu. Düzenlenen turnuva sonrasında bu etkinliğin stres atmak için en etkili yöntemlerden birisi olduğunu belirten Eral öğrencileri, “Paintball ile ders, sınav, okul stresinden bir anda arınıyoruz. Stresin yerini, yoğun bir heyecan duygusu kaplıyor. Hocalarımızı sahada mağlup etmek ise bize ayrı bir haz veriyor. Bize bu imkanı sağlayan Eral Yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu yazı 25 Eylül 2016 tarihinde kategorisinde yayınlandı.