Eral Futbol Turnuvası’nda heyecan dinmedi Şampiyon “Evlere Şenlik” oldu.

Eral’lı öğrenci ve öğretmenlerden oluşan takımların kıyasıya yarıştığı 1. Geleneksel Era Koleji Futbol Turnuvası heyecan dolu anlara sahne oldu. Halı sahada gerçekleştirilen müsabakalara, öğrenci yakınları da yoğun ilgi gösterdi.

1. Geleneksel Eral Koleji Futbol Turnuvası, aralarında öğretmenlerin takımının da yer aldığı toplam 8 takımın katılımıyla gerçekleşti. Eliminasyon sistemiyle yapılan turnuva, tüm okulun, hatta öğrenci ve öğretmen yakınlarının da yoğun ilgisini gördü. Maçların gerçekleştirildiği halı sahanın tribünleri tıklım tıklım dolarken, seyircilerin takımlarını desteklemek için söylediği eğlenceli sloganlar, turnuvaya renk kattı. Karşılıklı saygı sevgi ve hoşgörü çerçevesinde geçen turnuva süresince son dakikaya kadar kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda kazanan tabi ki tüm takımlardan önce centilmenlik oldu.

Turnuva heyecanı motivasyon kaynağı oldu

Turnuva sayesinde derslerin ve sınavların vermiş olduğu stresten bir nebze de olsa uzaklaştıklarını belirten Eral öğrencileri, “Okulda arkadaşlarımızla birlikte olduğumuz tüm aktiviteler bizim için çok değerli. Fakat bu turnuvanın vermiş olduğu keyif, her şeyden öteydi. Arkadaşlarımızla birlikte oldukça eğlenceli zamanlar yaşadık. Ders yoğunluğunun vermiş olduğu streslerden uzaklaştık. Öğretmenlerimizin de bir takım kurarak bu turnuvaya katılıp bizlerle birlikte ter dökmesi ve bu heyecanı bizlerle paylaşması bizim için ayrıca motivasyon kaynağı oldu. Başta turnuvada emeği geçen öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm Era Ailesine teşekkür ediyor, bu tarz turnuvaların devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştular.

Şampiyon Evlere Şenlik 2000 TL. ödül kazanırken Alkolik Bilbao turnuvayı 2. sırada tamamladı.

Turnuvada, herkesin dikkatini çeken bir diğer detay ise turnuvaya katılan takımların sıra dışı isimleri oldu. Öğrencilerin belirlediği isimler, Evlere Şenlik, Alkolik Bilbao, Hacının Şakirleri ve Nevresim Takımı gibi eğlenceli isimler turnuvaya ayrı bir renk kattı.

Zorlu geçen müsabakaların ardından finale çıkmaya hak kazanan takımlar Evlere Şenlik ile öğretmenlerin takımı olan Alkolik Bilbao oldu. Nefes kesen final maçında, son dakikalara kadar eşitlik bitmezken, uzatmaların da skoru değiştirmemesi üzerine penaltılara gidildi. Penaltı atışlarında son penaltıyı kaçıran takım Alkolik Bilbao olunca, Evlere Şenlik şampiyonluk koltuğuna oturarak hem şampiyonluk kupasının, hem de 2000 TL.’lik büyük ödülün sahibi oldu. Düzenlenen törende Era Onur Kurulu Başkanı Nuri Tecer, her iki takımı da kutlayarak, şampiyonluk ödülünü Evlere Şenlik’e verdi. Geleneksel olarak her yıl yapılacak olan bu turnuvada gelecek yılki turnuva merak konusu oldu ve sabırsızlıkla bekleniyor.

Bu yazı 30 Ekim 2015 tarihinde kategorisinde yayınlandı.