ERAL ESA etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent’i okulumuzda ağırladık

Akdeniz Akşamları’nda gençliğin en güzel yıllarını yaşayan, “Anadolu Diyarı”ndan “Allı Turnam”larla seyreyleyen, “Ankara”da kendini bulan, “Aşkın Mapushane”sinde “Ayrılık”ı tadan yeni neslin ozanlarından Sevgili Haluk Levent’i ERAL-ESA etkinlikleri kapsamında okulumuzda ağırladık.

Haluk Levent her zamanki gibi bizde olan varlığıyla geleceğin Türkiye’si çocuklarımızla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Bu güzel interaktif olan sohbette bize, sanata, insanlığa ve sevgiye dair birçok konu hakkında söyleşi yaptık.

Sevgili Haluk Levent,

Ne güzel de söyledi: “İnsan önce kendini sevmeli.”

Yarının Türkiye’si siz değerli bireylerimize “İnsan önce kendini sevmeli.” diyoruz.

Bu ailede tekrar bir “Akdeniz Akşamı”nda ayrılığın kısa sürmesi ümidiyle sevgiyle kalın Haluk Levent.

Bu yazı 4 Ekim 2021 tarihinde kategorisinde yayınlandı.