Bu Mutluluğa Ortak Olan Herkese Teşekkürler!

“Kutu Kutu Mutluluk” isimli sosyal sorumluluk projesinden elde edilen gelirle tek amacımız ihtiyaç sahibi çocuklarımızın olduğu köy okuluna ve lösemili çocuklara kutu kutu mutluluk götürmekti. Bu projemizde bize gönülden destek olan herkese sonsuz teşekkürler.

“Kutu Kutu Mutluluk” dedik, mutluluk doldu taştı. Eral Okullarının geleneksel olarak düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projemiz bu yıl da tüm coşku ve bereketiyle 17 Mart 2022 Perşembe günü Çukurova Kampüsümüzde gerçekleşti. Kermesimize Kampüs öğrenci ve velilerinin yanı sıra Güzelyalı ilköğretim öğrenci, öğretmen ve velilerimiz de katılarak coşkumuzu arttırdı. Peki, ne mi yaptık? Çok kıymetli öğrencilerimiz ve öğretmelerimizle birlikte haftalarca süren ön hazırlık çalışmalarıyla ilkokul öğrencimizden lise grubu öğrencilerimize kadar herkes canla başla çalışıp daha özel ne yapabiliriz, kardeş okulumuz ve lösemili çocuklarımıza daha fazla nasıl destek olarak bir çocuğun yüzünü güldürebiliriz diye omuz omuza yeni fikirler ürettik. Bu kermesimizde yüz boyama standı, vitamin bar standı, pamuk şeker standı ve çeşitli yiyecek-içeceklerin bulunduğu stantlar kuruldu. Bu stantlarda minik kalplerimizin satışa sunduğu yiyecek ve içecekler âdeta kapış kapış tükendi. Bunların yanında okul bando takımız ve okul jimnastik ekibimiz misafirlerimize harika dakikalar yaşatırken Çukurova Üniversitesi konservatuvar öğrencilerinin vermiş olduğu konser ve DJ ekibiyle keyifli dakikalar yaşadık. Evet bu haftalarca süren hazırlıklar için belki çok yorulduk, ancak yaşama sıkı sıkıya tutunan bir kalbe umut olmaya çalışmak, minicik bir kalbin yüzündeki tebessümü görmek bütün her şeye değdi.

Bu etkinliğe destek olan, nefes almadan çalışan en başta sevgili öğrencilerimize, değerli velilerimize, çok kıymetli mesai arkadaşlarımıza ve bize böyle bir fırsat sunan, ne olursa olsun desteğini esirgemeyen okul yönetimimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki sosyal sorumluluk projemizde yine aynı coşkuyla çoğalarak buluşmak üzere diyoruz.

Bu yazı 17 Mart 2022 tarihinde kategorisinde yayınlandı.
Bu yazılar da ilginizi çekebilir