ERAL’da Seçim Heyecanı

Öğrencilerin öğretmenlerle daha sağlıklı bir diyalog kurabilmesi için samimi ve demokratik bir ortama ihtiyaç vardır. Samimi ortamımıza bir de demokrasi ekleyelim dedik ve ERAL öğrencilerini temsil eden bir başkan seçtik. 12. Sınıflardan Özcan Akyüz ve arkadaşları, 11. Sınıflardan Çağdaş Göker ve grubu günlerce süren seçim çalışmaları yaptı. Seçimlerin adil olabilmesi için oy sandıklarının bulunduğu oda büyük bir titizlikle korundu. Öğrencilerin seçim heyecanı arkadaşlarını desteklemek istemeleri ve oy toplama gayretleri kaynaşmalarını sağladı.

6 Kasım Cuma günü öğrenciler ve öğretmenler seçimini yaptı. Çekişmeli bir rekabet sonucunda 28 oy farkla Özcan Akyüz başkan seçildi. Okulumuz için önemli olan bir öğrenci temsilcisi seçmekti. Seçim çalışmaları sırasında herkes çok eğlendi. Öğretmelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu yazı 7 Kasım 2015 tarihinde kategorisinde yayınlandı.