İstanbul Üniversite Gezimiz

Eral Okulları olarak 11. ve 12. Sınıflarının katılımıyla düzenlenen İstanbul gezisi doksan kişiye yakın bir öğrenci kafilesiyle gerçekleşti. Aralarında Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin bulunduğu KOÇ, İTÜ, SABANCI, BİLGİ Üniversitelerini gezip ve bu üniversiteler hakkında bilgi sahibi olup geleceklerine daha doğru bir rota çizmeleri için bir şans yakaladılar. Üniversite gezilerinden sonra İstanbul’un tarihi yerleri:

• Ayasofya
  • Sultan Ahmet Cami
  • Topkapı Sarayı
  • Süleymaniye Cami
  • Kapalı Çarşı
  • Galata Kulesi
  • Yerebatan Sarnıcı
  • Dolmabahçe Sarayı

Eral’lılar gezme şansı yakaladılar. Son gün eşsiz güzelliği olan boğazda Eral’a özel olarak tahsis edilen yat eşliğinde boğaz turu yapan öğrencilerimiz adeta İstanbul’u tekrardan fethetti.

Bu yazı 16 Ocak 2019 tarihinde kategorisinde yayınlandı.