Eral Okulları yaza hazır, bu yaz kampı fark yaratır!

Oldukça yoğun geçen bir eğitim öğretim sezonunun ardından öğrencilerimiz uzun bir yaz tatiline giriyorlar. Tatillerini evde bilgisayar başında geçirmemeleri için iki haftalık dönemler halinde yaz kampı programı hazırladık. 2 dönemden oluşan yaz kampımızda, eğlenirken öğrenmelerine ve sosyal becerilerini geliştirmelerine fırsat veren bir program oluşturduk.

Sınırsız eğlenerek, güzel zaman geçirmeleri kaçınılmaz olacak!

ETKİNLİKLERİMİZ;

Basketbol, yüzme, jimnastik, dans, hızlı okuma, satranç, bilişim ve kodlama, resim, drama ve İngilizce

Yaz kampında aşağıda belirtilen tarihler arasında 2 dönem ve 3 grup halinde eğitim verilecektir.

Dönem                        Tarih

1.Dönem                     18 Haziran – 29 Haziran 2018

2.Dönem                     02 Temmuz – 13 Temmuz 2018

1.Grup: 7 – 8 yaş

2.Grup: 8 – 10 yaş

3.Grup: 11 – 12 yaş

GENEL PROGRAM

1.grup (7 – 8 yaş)

Basketbol, jimnastik, yüzme, satranç, bilişim, resim, İngilizce ve drama

2.grup (9 – 10 yaş)

Basketbol, dans, yüzme, hızlı okuma, satranç, bilişim ve kodlama, resim, İngilizce ve drama

3.grup (11 – 12 yaş)

Beslenme: Yemeklerimiz okulumuz yemekhanesinde görevli gıda mühendisleri tarafından gerekli kalori miktarı hesaplanarak hazırlanmaktadır.

KATILIM ÜCRETİ ve ULAŞIM

Yaz Kampı katılım ücretimiz 750 TL + KDV'dir. Yüzde 10 kardeş indirimi yapılmaktadır. Kampa katılım esnasında öğrencilerimize sırt çantası, 2 adet t-shirt, şapka ve bone ücretsiz olarak verilecektir. Servis hizmetimiz bulunmaktadır. Servis hizmetimiz 100 TL'dir. Bu ücret katılım ücretine dahil değildir.

KATILIM KOŞULLARI ve KAYIT BAŞLANGIÇ TARİHİ

Kayıt yaptıracak öğrencilerimizin velileri ile birlikte 2 Mayıs 2018 tarihinden itibaren kayıt formu, 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Özel Eral Okulları İlkokul ve Ortaokul Kampüsü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Kamp hergün 09:00’da başlayacak ve 17:10’da bitecektir.

Yaz kampımıza Özel Eral Okulları öğrencileri ve okul dışı tüm öğrenciler katılabilmektedir. Öğrencilerimize kamp boyunca öğlen yemeği ücretsiz olarak verilecektir.

İletişim: 0322 232 03 72

Not: Kontenjanımız sınırlıdır, yoğun talep nedeniyle kaydınızı erken yaptırmanız önem arz etmektedir.

Bu yazı 8 Haziran 2018 tarihinde kategorisinde yayınlandı.