Bizi İzlemeye Devam Edin!

ERAL Basketbol takımını izlemeye devam edin!

Aslında başardıklarımız sadece basketbol sahasındaki skor değildi. Biz ilk yılımızda okulumuzun adını tüm Adana'ya duyurduk.

Aslında her şey tesadüflerle başladı. Bu yıl ERAL'ın açılması, benim 8 yıl aradan sonra tekrar basketbol antrenörlüğüne dönme kararı almam ve yollarımızın kesişmesi.

Okul takımımızla ilk toplantımızı Kasım ayının ilk haftasında gerçekleştirdik ve ardından çıktığımız ilk hazırlık maçında Adana Anadolu lisesini 7 sayı farkla yendik. Aslında bu maç bana ve takımımın içine umut ışıkları doğmasına sebep olan olaydı. Düşünsenize 3 gün önce kurulmuş bir takım maça çıkıyor üstelik te 60 sayı atarak maç kazanıyor. Gerekli antrenmanları yaparak neleri başaramazdık ki?

Devam eden süreçte takım olarak eksikliklerimizi tespit ederek 3 aylık bir antrenman periyodunun ardından 19 Şubat’ta ilk resmi maçımızı ALA ile oynadık ve bu maçı 52 - 42 skorla kazandık. Aslında bu rüyanın başlangıcıydı. Art arda oynadığımız 4 maçı kazandıktan sonra final grubuna kalmayı başardık. Final grubunda oynadığımız maçların sonunda okulumuzun açıldığı ilk yıl 50 takım arasında okulumuza Adana 3.’sü olma onurunu kazandırdık.
Adana 3.’lüğünün ardından okulumuzu Şanlıurfa’da yapılacak olan grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandık. 1 aylık çalışmalarımızın ardından Şanlıurfa’daki maçlarda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak sezonu kapatmış olduk.

Aslında başardıklarımız sadece basketbol sahasındaki skor değildi. Biz ilk yılımızda okulumuzun adını tüm adana ya duyurduk, ilk yılında bir araya gelmiş okulun en haylaz 13 öğrencisini disipline edip birbirlerini koruyup, kollayan bir takım olmalarını sağladık.

Ve bütün bu süreçte başta Sayın İrem TECER olmak üzere desteğini esirgemeyen tüm okul yönetimimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bizi izlemeye devam edin.

Ahmet Çavuş KAYA

Bu yazı 8 Mart 2016 tarihinde kategorisinde yayınlandı.