Geleneksel halı saha turnuvası öğrenci ve öğretmenleri buluşturdu

2016-2017 Geleneksel Eral Okulları Halı Saha Turnuvası Eral’lı öğrenci ve öğretmenlerin oluşturduğu takımların katılımı ile gerçekleştirildi.
12 takımın katıldığı turnuvada; Hocalar 1. Takımı (Mahşerin Yedi Atlısı),Hocalar 2. Takımı (Turnuvanın İncisi), Evlere Şenlik, Muşamba Spor, Bitse de Gitsek, Bıngıldak Spor, Atar Yemez Spor, Haydar ve Dümenleri, Çatal Bıçak Takımı, Kesmeşeker Spor, Allahını Seven defansa Gelsin Spor ve GıdGıdGıdak Spor takımları mücadele ettiler.

Heyecanlı anlara sahne olan turnuvaya ilk veda eden takım, geçen yılın şampiyonu Evlere Şenlik oldu. Centilmenlik ve dostluğun her anında hissedildiği maçlara öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Turnuva esnasında öğrencilerimizin aileleri de tribünlerdeki yerlerini alarak kendilerine destek oldular.
Turnuvada Atar Yemez Spor, Muşamba Spor ve Hocalar 1. Takımı (Mahşerin Yedi Atlısı) takımları finale kaldı. Çekişmeli bir mücadelenin yaşandığı finalde kazanan takım Hocalar 1. Takımı (Mahşerin Yedi Atlısı) oldu. Geçen yıl finalde kaybettikleri şampiyonluğa bu yıl kavuşan Hocalar 1. Takımı (Mahşerin Yedi Atlısı) zaferlerini coşku ile kutlarken, her zamanki gibi ilk kazanan centilmenlikti.

Bu yazı 24 Mayıs 2017 tarihinde kategorisinde yayınlandı.