Yıldızlar Geçidi ve Öğretmenler Günü

24 Kasım günü Eral Okulları olarak görkemli bir geceye eşlik ettik. Sheraton Otel’de düzenlenen geceye öğretmenlerimiz ve eşlerinin katılımıyla 400’e yakın kişinin konuk olduğu bir organizasyon oldu.

Yıldızlar Geçidi ve Öğretmenler Günü’nün aynı anda kutlandığı bu özel gecede birbirinden güzel sürprizler yapıldı.

Yıldız konseptiyle ön plana çıktığımız bu gece de her ince ayrıntı düşünüldü.

Müzik öğretmenimiz Ceyda Girginer’in organize ettiği lise grubu öğrencilerinin geceye katılıp ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını öğretmenlerine söylerken masalara güller dağıttılar. Öğretmenlerimiz tarafından şaşkınlık ve büyük beğeni toplayan bu jest gecenin atmosferini değiştirdi.

Sürprizlerden bir tanesi de Eral Okulları eski öğrencilerinden Yaren Aybala Atıcı’nın solistliğini yaptığı Pandora Band grubunun davetlilere eşsiz müzik ziyafeti yaşatmasıydı.

Eral Okullarının açıldığı ilk günden itibaren öğretmenlerine sunduğu Yıldız Sistemi’ne göre öğretmenlerimiz doldurduğu her sene için okulun sunduğu ayrıcalıklardan faydalanır. 3 ve 3’ten fazla yıldızı bulunan öğretmenler tek tek sahneye davet edilip öğretmenlere hediyeleri kurum koordinatörleri tarafından takdim edildi.

İki önemli günün aynı anda yaşandığı gece de öğretmenlerin doyasıya eğlendiği birbirinden renkli ve güzel anlar yaşandı. Bir kez daha “Eral’da öğretmen olmak ayrıcalıktır.” sözünü bizlere doyasıya hissettirdi.

Bu yazı 24 Kasım 2021 tarihinde kategorisinde yayınlandı.