Tarih-Coğrafya Bilgi Yarışması

Pandemi sebebiyle geçen yıl yapılamayan Eral Okullarının klasikleri arasında yer alan Tarih-Coğrafya Bilgi Yarışması bu yıl tekrar tüm coşkusuyla yapılabildi.

11 ve 12. Sınıf eşit ağırlık sınıflarının katıldığı yarışmamızın final bölümüne dört takım Sadabad Paktı, Yüksek Basınç, Dört Silahşor ve Baltacının Torunları isimleriyle katıldı.

Yarışma en başından sonuna kadar çok yüksek bir çekişmeye sahne oldu. Yarışmanın dördüncü ve son etabına kadar Sadabad Paktı ve Yüksek Basınç isimli takımlar son soruya gelindiğinde aynı puana sahipti, ancak son soruya doğru cevap veren Yüksek Basınç bu çok heyecanlı yarışmanın galibi oldu.

Yarışmanın galibine ödülleri törenle verildi.

Bu yazı 2 Mart 2022 tarihinde kategorisinde yayınlandı.