Eral Okullarında Öğrenci Kulüpleri

Bireylerin kişilik gelişimlerinin ilk ve en önemli adımların atıldığı yerlerin okullar olması, Eral Okullarında ders dışı faaliyetleri çok daha önemli kılmaktadır.

Öğrencilerin bilişsel, sosyal, fiziksel gelişimleri bir bütün olarak ele alınması gerektiği görüşüyle okulumuzda öğrencilerin ilgi alanlarına göre kendi istekleri doğrultusunda seçtiği öğrenci kulüpleri haftalık ders saati olarak uygulanmaktadır.

Öğrencilerimiz kulüp derslerinin olduğu günlerde farklı bir heyecanla okula gelmekte ve kendi için yeni ufuklar açacak ders dışı etkinlik saatinin heyecanın yarattığı enerjiyi tüm güne yayarak yaşamaktadır. Yaparak-yaşayarak öğrenme modelinin en somut halini yaşayan öğrencilerimiz, en güzel tecrübelere sahip olmaktadır.

Okul, hayatın bir minyatürüdür. Sadece akademik bilgiyi esas almadığımız bu eğitim sistemimizde öğrencilerimizi hayata hazırlamanın gururunu yaşıyoruz. Zeka oyunları, satranç, müzik, robotik kodlama, eğlenceli bilim, beden eğitimi, resim gibi kulüplerde öğrenciler analitik düşünmeyi, hayatı disiplinli yaşamayı, çağın teknolojik gelişmelerine ayak uydurup projeler üretmeyi, eğlenerek öğrenmeyi yaşam tarzı haline getirmektedir.

9. sınıflara verdiğimiz kulüp derslerinde de çocuğun tek başına kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlamak, çocuğun tek başına kendi yemeğini pişirmesi ve hazırlayabilmesi, Öğrencilere robot teknolojisini doğru kullanmayı öğretmek. İnternet ve bilgisayarı doğru kullanmayı öğretmek, dünyada olan önemli olayların öğretilmesi, farkındalık yaratmak, çocuğun yaşadığı dünyadaki olaylara hakim olmasını sağlamak hedeflerimizin arasındadır.

Bu yazı 22 Ekim 2021 tarihinde kategorisinde yayınlandı.
Önceki Yazı

ERAL OKULLARI (Çukurova Kampüs)
Adres: Huzurevleri Mah. 77123 Sk. No:3 01360 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL MİNİ ANAOKULU
Adres: Güzelyalı Mah. 81128 Sk. No:4 01170 Çukurova Adana, Türkiye

ERAL İLKOKUL & ORTAOKUL
Adres: Güzelyalı Mah. 81107 Sk. No:3/1 01170 Çukurova Adana, Türkiye 

ERAL ANADOLU – FEN LİSESİ
Adres: Güzelyalı Mah 81108 Sk. No:16 01170 Çukurova Adana, Türkiye

444 3725
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram